Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi
Balıkçılık Teknolojisi Bölümü

eTwinning Projesi “Climate Bridge” ve Dünya Su Günü

Avrupa Komisyonu Avrupa Okul Ağı çatısı altında yürütülen eTwinning Projesi “Climate Bridge” Dünya Su günü etkinlikleri kapsamında, Romanya, Çek Cumhuriyeti, Litvanya, Bulgaristan ve Türkiye’den farklı okullardan öğrencilere çevrim içi seminer verilmiştir.

Çek Cumhuriyeti'nden Obchodni Akademie Česká Lípa ile Mobil A.Ş. Meslek ve Anadolu Lisesi'nin kurucusu olduğu eTwinning Projesi ile "Climate Bridge" kapsamında, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Ruhay ALDIK, "Küresel Isınma ve İklim Değişikliğinin Su Kaynakları Üzerine Etkisi" konulu online sunum yapmıştır.

Projeye katkılarından dolayı Öğretim Görevlisi Dr.Ruhay ALDIK ve Dr.Öğretim Üyesi Pınar YILDIRIM'a teşekkür ederiz.